14.2.2012

ystävänpäiviä

Hyvää ystävänpäivää ensiksi kaikille lukijoilleni!<3 
Jeeejeee, tänään siis oli ystävänpäivä jos jollekkulle se ei oo viel selvinny x) Koulu oli panostanu ja saatiin ruokalas suklaavanukkaat! Oli kyl niiin hienoo. :D Mut niin asiaan, ystävänpäivän mä vietin rakkaitten kaverieni seurassa. Ei me mitään erikoista tehty, pääasia oli kuitenkin se että oltiin yhdessä! Ja oltiin muutenkin kaikki niin väsyneitä kun tää ystävänpäivä oli keskellä viikkoa. Oli kuitenkin mukavaa ja tykkään olla joskus tekemättä mitään ihmeempiä ja olla vaan ja jutella. 
Huomenna onneks vaan 2 normaalii tuntii koska meillä on kokeidenpalautus. En nyt tiiä onko se niin onneks koska mun päivä menee pilalle jos joudun uusimaan kemian. Torstaina koulu loppuu jo 12 eli sillonkaan ei oo normaalia koulua vissiin yhtään , ja perjantaina päästään katsomaan vanhojen tansseja ja siinä se viikko sitten olikin :D Ja niin, sitten alkaa tietty loma<3 ootan lomaa tosi paljon ! 

Voi olla etten ehi postailemaan nyt lähiaikoina kauheen useesti ku on niin paljon kaikkea suunnitelmissa. Mutta palataan sitten ku ehin taas :---)

2 kommenttia:

  1. ihanii kuvia :) ja herranjumala toi o iha hirvee mis mää oon x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti sulle muru<3 ja hei ei oo oot aina kaunis :)

      Poista

:-)